Starsida | Familj | Begagnade saker | Vardagsbestyr | Underhållning | Förvaring | Aktiviteter


Vad kan man hitta på för typer av aktiviteter som hela familjen kan göra tillsammans? Sport, spel och lekar brukar uppskattas av både barn och vuxna. Familjespel som Monopol har ingen åldersgräns utan brukar uppskattas av spelande i alla åldrar. Kortspel är också något som alla kan ägna sig åt oavsett ålder under förutsättning att man har ett intresse för spel alltså. När det gäller kortspel så ska man inte underskatta barns förmåga att sätta sig in i spelets regler på samma villkor som vuxna. Det har visat sig att många av vår tids skickligaste pokerspelare började spela kort i tidiga år med äldre personer eller sina föräldrar så intresse för spel kan med åren visa sig riktigt lukrativt.


Att besöka sportevent kan också vara berikande för hela familjen. Titta på tävlingar och sportevenemang är sånt som alla familjemedlemmar kan uppskatta. Att tillsammans titta på en baseballmatch eller en hockeymatch kan vara jätteroligt. Inte minst att ta en fika i pausen brukar vara uppskattat av alla.


Sen finns det ju sporter som man själv kan utöva som hela familjen kan göra tillsammans. Beroende på årstid eller tillgång på hallar att vara i så är sport och träning inte bara roligt utan även bra för hälsan. Sammanhållningen i familjen blir bättre om man ägnar sig åt saker och ting tillsammans. Det behöver heller inte vara några kostsamma aktiviteter. Har man till exempel upptäckt vad roligt det är att spela kort så behövs det bara en kortlek. Att investera i spel som kubb, boule, Monopol, badmintonracket och så vidare är heller ingen stor kostnad men däremot kan det vara till ett stort nöje.


Sen man roat sig tillsammans kan det vara skönt med lugn och ro. Lite ensamtid. Även det uppskattas av alla om man har haft roligt tillsammans och blivit så där skönt trött och tillfredsställd som man blir när man har kul.